Arbeidsgiver

Det kreves to for å danse tango. Slik er det også i arbeidslivet. En arbeidsgiver trenger jobbsøkere, på samme måte som en jobbsøker ikke kommer noen vei uten potensielle arbeidsgivere.

Jobbsøkere kommer i alle former og fasonger. Noen med formell kompetanse og høyere utdannelse, andre med mangelfull grunnskoleopplæring. Noen har aldri hatt en jobb i sitt liv, andre har vært i arbeid, men av forskjellige grunner falt ut av arbeidslivet. Uansett bagrunn, utdannelse og arbeidserfaring, de fleste har et sterkt ønske om å komme i jobb. Arbeid er synonymt med å være en aktiv samfunnsaktør. Enten det er i praksis, arbeidsutprøving eller fast arbeid, som Jobberiets samarbeidspartner vil du som arbeidsgiver møte våre motiverte jobbsøkere. Hos oss har jobbsøkerne fått avklart arbeidsevne, kartlagt interesser og avdekket motivasjon. Når våre jobbkonsulenter tar kontakt med arbeidsgiver er det i samråd med jobbsøker om hvilke type jobb som passer best i forhold til arbeidsevne, interesse og motivasjon. Som arbeidsgiver vil du ha tett kontakt med våre jobbkonsulenter, og oppfølgingen av jobbsøker vil i størst mulig grad skje på arbeidsplassen.

Jobberiet ønsker kontakt med arbeidsgivere, fordi det kreves to for å danse tango. Er du som arbeidsgiver interessert i et samarbeid med Jobberiet, ta kontakt med oss.